• 04.06.2012, 09:17
Оценете
(15 глас/a)

Участие на Манта Модел Клуб в VIII изложба на Клуб "Стендов моделизъм - България"

    На 2 и 3 юни 2012 г. в София се проведе VIII Открита открита изложба-конкурс за стендови модели организирана от Клуб "Стендов моделизъм - България". За пръв път след учредяването си Манта Модел Клуб участва на подобно мероприятие. 
   
     Имахме удоволствието да участваме в една отлично организирана изложба, да се срещнем с много моделисти от цялата страна, да прекараме два дни в приятелска атмосфера, да видим много интересни модели от начинаещи моделисти и признати майстори.

Манта Модел Клуб и приятели
  Клубът беше представен от всички свои членове в различни категории на изложбата. Моделисти от клуба бяха отличени със шест сребърни и пет бронзови медала. Честито на наградените!
    


Конкурс за нов изтребител на ВВС на РБ от Манта Модел Клуб
  За пръв път в България клуб представя общ моделистки проект. Във връзка с предстоящият Конкурс за нов изтребител на ВВС на РБ, както и по случай 100 години Българска военна авиация моделистите от Манта Модел Клуб с подкрепата на наши съмишленици изработихме модели на кандидатите в конкурса. Проекта не остана незабелязан и беше отличен от домакините със специална награда.
    Детайли около идеята, изработката и подробни снимки ще бъдат публикувани в отделна статия на сайта на клуба.
    

Емил Групчев показва техники за оцветяване на фигуриИвайло Врачански показа базови техники за сглобяване и оцветяване на самолетКрасен Георгиев показа базови техники за изработка на танк  Със съдействието на домакините моделистите от клуба Ивайло Врачански и Красен Георгиев и нашият близък приятел Емил Групчев показаха интересни техники за сглобяване, оцветяване и състаряване на  модели на самолети, танкове и фигури. За всички демонстрации ще публикуваме отедлни материали със снимки и видео в селедващите дни.  

Плакет на Манта Модел Клуб за взаимно сътрудничество
Връчване на плакета на Клуб "Стендов моделизъм - България"  В знак на приятелство връчихме на Клуб "Стендов моделизъм - България" нашият плакет "За взаимно сътрудничество" с пожелания за бъдещо взаимодействие в развитието на стендовия моделизъм в България. .  
    

Снимки на моделите участвали на изложбата, обстановката, както и подробности около демнострациите очаквайте в галериите на сайта.
Тагове
  • Сподели
Към началото