• 11.01.2016, 20:40
Оценете
(0 глас/a)

Среща на моделисти във Велико Търново' 2016

Зима е, време е за нова национална среща във Велико Търново. Тази година сбирката ще се състои на 31-ви Януари (неделя) 2016 г.

От Януари 2011 г. традиционно всяка зима във Велико Търново се събират ентусиасти моделисти и фенове на хобито от всички краища на България  и  си изкарваме страхотно в разговори за моделизъм, разглеждане на модели и всичко това подплатено с вкусни гозби и полято с... кой каквото харесва.

Срещата през 2016  във Велико Търново ще се проведе на 31-ви Януари (неделя) 2016 г. от 11:00 часа в Бирария SPS - Велико Търново и ще продължи толкова, колкото издържим. Запазените места са на втория етаж. На сайта на заведението има карта.

Поканени са всички моделисти, които имат възможност да се присъединят. Целта на срещата е преди всичко прекарване на приятни часове в разговори около хобито съчетани с вкусни гастрономически и дегустаторски преживявания.

Приветстват се носенето и показването на модели - завършени или в процес на изработка, незапочнати модели, интересни инструменти или консумативи. Ще има осигурено място и за демонстрации, всеки който желае може да покаже нещо.

  • Сподели
Към началото